2015. szeptember 29., kedd

új DERMAROLLER Derma roller 540 tű II. gener. ÚJ - Jelenlegi ára: 2 575 Ft


Vadonatúj, sosem használt, még próbálva sem volt.
Bolti ára: 4990 Ft
Azonnal vihető - személyes átvétel Szegeden vagy posta: 525 Ft ajánlottan
0, 5 mm 
Nem kell félni a tűtől
Valójában a dermarollertől egyáltalán nem kell félni. Tény, hogy körülbelül 0, 5-2 milliméter hosszúságú – függően, hogy arcot vagy testet kezelünk – tűk borítják a felületét, de a dermarollernek nem létezik semmilyen ismert mellékhatása, ami máris nagy előny azoknak, akikből a különböző krémek allergiás reakciókat váltanak ki. Az orvosi tisztaságú hatóanyagok zárt, steril üveg ampullákban kerülnek forgalomba, melyeket közvetlen a kezelés előtt nyitunk csak fel.
A dermarolleres kezelés lényege, hogy a henger bőrfelületen való végiggurításával feltörjük a bőr szarurétegét, így mikrosérüléseket hozunk létre, ezzel beindítva a kollagén termelődést.
Í! gy képesek lehetünk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni célzottan azokat a hatóanyagokat, amelyek az adott bőrprobléma kezeléséhez szükségesek. Ráadásul innentől elég a dolgot rábízni a bőrünkre, ami így magától indítja be a kollagén termelését, hogy üdébb, puhábbés fiatalosabb lehessen!
Mágikus henger a bőrödnek
És hogy mire jó ez a furcsa kis holmi? Persze ez így hihetetlennek hangzik, de szinte bármilyen bőrhiba kezelhető vele. Harcba száll a ráncok ellen, de segít a hegek, striák, foltok és tág pórusok eltűntetésében is. Hatékonyan megoldást nyújt pattanások, aknék ellen, faggyúmirigy működésének szabályozásában. Sőt, ha nincs semmi komoly probléma bőrünkkel, akkor is érdemes kipróbálni, ugyanis bőrfeszesítő hatása miatt akár elébe is szaladhatunk a nem kívánatos bőröregedésnek.
A kezelést követően már alig néhány napon belül látható lehet a külön! bség, hosszútávú használatával pedig még a gyűlölt, ! makacs striák is elhalványodnak. Ebben az egyszerű, mechanikai hatással működő eszközben nincs semmi ördöngősség: valójában apró sebeket, úgynevezett szúrcsatornákat ejt a bőrön (amik persze egyáltalán nem veszélyesek), így ösztönözve a bőrt arra, hogy elkezdjen dolgozni.
Tehát tulajdonképpen testünk saját, természetes élettani folyamatai révén lesz képes megújítani magát, így garantáltan egészséges, feszes, rugalmas és ragyogó lehet a bőrünk.
- kép fentebb -
Kérdezz bátran, szívesen segítek!
Gyakran ismételt kérdések: oldalunkon, katt ide:  I+ oldalunk
Az ékszerek, esetleges kiegészítők (csak ha az aukcióban jelezve van) nem képezik az aukció részét, a licitálás tárgya csak a termék.
LICITEDDEL ELFOGADOD AZ  ITT és az I+ oldalunkon LEÍRTAKAT:
Postázni tudjuk vagy személyes átadással előre egyeztetett időpontban. Csupán banki utalás vag! y rózsaszín csekkes pénzküldés lehetséges, számlára történő kp-s befizetési szándékot előre jelezni kell. (Személyes átvétel: Szeged, Nagyállomással szembeni utcában. )
A mért cm-es adatok kézzel lettek mérve, ezért kis százalékban, de pár cm eltérés előfordulhat, ezért vesd össze a ruha mért adatait a méretjelzéssel is! Ezért ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni, az adatok tájékoztató jelleggel bírnak, legjobb tudásunk szerint - de az eltérő méretvételezési techinkák is más adatokat eredményeznek! Egyéb esetben csere lehetséges - 8 napon belül, eredeti csomagolással, címkével, használatlan állapotban visszatérítve; mindennemű postaköltség a vevőt terheli. A postázási költségeket csere, esetleges visszavétel esetén sem tudjuk vállalni.
Aukciózárás vagy azonnali vásárlás után e-mailben küldünk tájékoztatót a fizetésről, szállításról, ekkor kapj! a meg a vevő elérhetőségeinket. Telefonon hívást nem mindig tudu! nk fogadni telefonos ügyfélszolgálat hiányában, így az e-mailes kontakt a preferált, bármilyen kérdés, kérés esetén e-mail útján érhetnek el minket.
KÖSZÖNJÜK. Sikeres licitet!


Jelenlegi ára: 2 575 Ft
Az aukció vége: 2015-10-20 23:40 . új DERMAROLLER Derma roller 540 tű II. gener. ÚJ - Jelenlegi ára: 2 575 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése