2015. december 31., csütörtök

Bokavédő dupla támasztékkal - Jelenlegi ára: 3 300 Ft


A bokavédő dupla támasztékkal tulajdonságairól:
Alapanyaga neopren, mely megőrzi a test melegét, támogatja a vérkeringést, csökkenti az ödémát. A bokavédő dupla támasztékkal anatómiai vonalvezetésű, kötött alapanyagú. Megtámasztja az izmokat, gyűrődés és lecsúszás mentesen, szorosan illeszkedik. A Dr. Med bokavédő szalagsérülések megelőzésére, a sérülés utáni mozgás segítésére szolgál.
Méretek:
L, XL
boka körméret (cm):
L: 26-29, XL: 29-32 Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott terméket egy időben megveszik a másik felületen, bár szerencsére ez ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több ! hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, föltöltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal! Mikor használjuk a Dr Med bokavédő dupla támasztékkal ortézist?
- Az Achilles-ín gyulladása, részleges szakadása esetén.
- Műtét utáni fizioterápia kiegészítésére.
- Túlzott testmozgás után fellépő izomfájdalom (izomláz és izomgörcs) csökkentésére.
- Akut vagy krónikus boka betegségek (artrózis és athritis) esetén.
Az ortézisek: szorítók, rögzítők, támaszok, pántok és patellák tehermentesítik a fájdalmas testrészeket, hogy a mozgás ne okozzon fájdalmat.
Az ortézisek
Tehermentesítés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít: erre képes az ortézis.
Egy-egy testrész tehermentesítésével az ortézisek segítik a gyógyulást. A szalagok, ízületek vagy csontok sérülései esetéb! en is. Nem gyógyítható egészségkárosodások esetén az ! ortézisek támogatják az érintett testrészt.
Az ortézisek részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, alkalmazásuk megelőzhetik a következményes károsodásokat - amelyek például a hibás tartás vagy helyzet következében alakulnak ki - és az érintett testrész kopását.
Az ortézis tehát olyan anyag, eszköz vagy készülék, mely védi, rögzíti a mozgásszerveket.
„ Az ÁNTSZ ( Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv ) megállapítása szerint gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát. ”


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 19:07 . Bokavédő dupla támasztékkal - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése