2016. január 28., csütörtök

ECCO ELEGÁNS FEKETE BŐR NŐI VÁLLTÁSKA - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


OLDALAMON HASZNÁLT FELNŐTT RUHÁKAT , KIEGÉSZÍTŐKET, LÁBBELIKET TALÁLSZ.
Minden termékünk 1Ft-ról indul, termékek összevárására 1 hét áll rendelkezésre, utána részösszeget tudunk elfogadni, és 2 héten belül rendezni kell a maradékot is. Postázni csak MPL vaterafutárral tudok, minden más (Webox, Foxpost és egyebek) kizárva.
Személyes átadás újpesti lakcímen H_K_SZ_CS napokon este 18. 00-20. 00 között lehetséges. Hétvégén nem!
Banki utalást tudunk elfogadni, banki befizetést a magas járulékos költségei miatt nem!
Előfordul hogy licittörlést kér valaki, de ha közvetlen a licit lejárta előtt teszed, nem tudom törölni, és ebben az esetben nem lehet pozitív értékelést adni, így jól gondold át a licitálást, biztosan kéred e azt a terméket.
Van lehetőség automatikus licitbeállításra, beütöd a licitálni kívánt összeghez azt a maximum összeget amit számodra megér a ter! mék, és a gép licitál helyetted, így nem maradsz le a termékről.
Cserélni, alkudozni nem szeretnék!
A méreteket minden esetben egy saját ruha adataihoz kell viszonyítani, méretekkel kapcsolatos reklamációt csak rosszul megadott méretek esetén tudok elfogadni, ellenkező esetben nem tudjuk visszavásárolni.
AUKCIÓ TÁRGYA:
ECCO FEKETE BŐR NŐI VÁLLTÁSKA SZÉP ÁLLAPOTBAN. OLDALÁN FÉM MÁRKAJELZÉS, BELÜL A SZOKÁSOS MÁRKAJELZÉS TALÁLHATÓ, MÁGNESES KAPCSA VAN, PÁNTJÁN NAGYON PICI DÖRZSÖLÉS LÁTHATÓ, OLDALÁN 2 KIS ZSEB VAN, BELÜL EGYTERŰ, 2 KIS ZSEBBEL. MÉRETE 36X26CM
MÉRETEI ALAPHELYZETBEN MÉRVE:
 


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2016-02-11 05:19 . ECCO ELEGÁNS FEKETE BŐR NŐI VÁLLTÁSKA - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése