2016. június 30., csütörtök

Iroda Készlet. Árzuhanás ! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Árzuhanás !
Eladó irodai ajándék készlet.
Tartalma :  
Lora Beauty beíró napló. Csillámos kék színű levehető borítóval. Patent záras. Előnye , hogy nincs évjárathoz kötve, így mindig aktuális és naprakész.  
Kék színű nyakpánt. Jó minőségű fém csattal.  
Sió 2db-os mutatós színes radír szet.
Telefon tok. Fekete színű kellemes tapintású kivitel. Ővre is és nyakba is akasztható az integrált gyűrűnek  és a klipsznek köszönhetően.
Ár tekintetében ennek a szetnek nincs versenytársa az egész online felületen. Nyugodtan utána lehet böngészni ilyen áron nem fog tudni hozzá jutni csak nálam. Ez az egy szet van nincs több. Tulajdonképpen a nyakpánt áráért kap egy vadonat új naplót, egy két db-os színes radír csomagot, egy új telefontokot egy színes jó minőségű nyakpánttal. Nekem már van egy szet amit használok és elég tartósnak bizonyúlt ezért a másik tól úgy döntöttem megválok. Ezért is nincs versenytársa hisz eleve nekem is többe volt mint amennyiért most árulom. De mivel feleslegessé vált ezért most jutányos árért elviheti.  
Köszönöm, hogy megtisztelt a figyelmével, kérem tekintse meg a többi termékemet is nehogy lemaradjon a jobbnál jobb ajánlatokról.  


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-21 08:03 . Iroda Készlet. Árzuhanás ! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése