2017. február 27., hétfő

Crosman 2300S légpisztoly, 4.5mm - Jelenlegi ára: 133 740 Ft

A Crosman 2300S légpisztoly egy speciálisan céllövészetre kifejlesztett Co2 patronos légfegyver, melyet a Crosman tervezőmérnökei aktív sportlövőkkel szorosan együttműködve fejlesztettek ki. A Crosman a pontosságot egyáltalán nem kívánta a véletlenre bízni, ezért a pisztoly csövét Lothar-Walther fegyvercsőre cserélte, mely egyike a legpontosabbaknak.
A pisztoly céllövő jellegére utal a cső végi alumínium kompenzátor is, mely amellett hogy rendkívül esztétikus, a célzásban is nagy segítségünkre van. Működtetése egy darab 12 g-os Co2 patronnal történik, melyet a cső alatti légtartályba kell becsavarni. Ideális hőmérsékleti viszonyok között egy feltöltéssel kb. 60 lövés adható le vele. A pisztoly egylövetű, felhúzása Bolt Action (oldalfelhúzós) rendszerű, melyet minden lövés előtt ismételten fel kell húzni. A rozsdamentes acélból készült felhúzókart a könnyebb kezelhetőség érdekében hosszabb méretűre készítették. Mivel sportfegyverről van szó, többféle állítási lehetőség közül is választhatunk.
Állítható a sütés ereje, illetve a hátsó irányzék alatt elhelyezett csavar segítségével változtatható a pisztoly ereje is. A pisztoly hátsó irányzéka professzionális mikroirányzék, melyet a Williams cég szállít a fegyverhez. A Williams irányzék nagyméretű állítócsavarjai az egyes állásokban pontosan pozicionálhatók, mellyel leheletfinom beállítást érhetünk el. A pisztolyon 11 mm-es szereléksínt is kialakítottak, melyre igény szerint pisztolytávcső szerelhető fel. A fekete színű műanyag markolathéjak szimmetrikus kialakításúak, melyek opcionálisan puskatusa válltámaszra cserélhetők, így a pisztoly akár puskaként is használható. Ezt a fegyvert azok számára ajánljuk, akik profi céllövő pisztolyt szeretnének vásárolni, de ezért nem kívánják a profi árkategóriába tartozó fegyverek árát megfizetni.
A Crosman 2300S tulajdonságai:
Kaliber: 4. 5 mm
Tár kapacitása: egylövetű
Lövedék típusa: 4. 5 mm diabolo
Csőtorkolati sebesség: 160 m/s, állítható
Lövések száma egy patronnal: kb. 60 db.
Véletlen elsülés elleni biztosítóval rendelkezik
11 mm-es szereléksín
Szerkezet: fém (cső és belső alkatrészek)
Anyaga: fém
Hossz: 406 mm
Csőhossz: 257 mm
Cső típusa: huzagolt Lothar Walther
Tömeg: 1206 g


Jelenlegi ára: 133 740 Ft
Az aukció vége: 2017-03-20 15:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése