2017. augusztus 30., szerda

Tárgy áthatolása a fémhengeren, régi bűvész trükk, kellék - Jelenlegi ára: 350 Ft

Használt régi, egyszerű, egyedi készítésű kellék.
Trükk menete:
1. Bemutatjuk a csavarokkal jól lezárt hengert és kérjük a közönséget, hogy adjanak egy olyan kicsi kerek tárgyat, ami könnyen belefér. ha nincs felajánlott tárgy, akkor az általunk kikészített tárgyakból kérjük, hogy válasszanak és esetleg jelöljék meg alkoholos filccel vagy tekerjenek rá egy választott gumit vagy hasonlót.
2. Gondosan kicsavarozzuk a henger zárját, lehúzzuk a fémkupakot és belepróbáljuk. Esetleg kupakkal jól meg is rázzuk, hogy mindenki lássa a henger tömörségét.
3. Kivesszük a tárgyat és a közönség kezébe adjuk, hogy jól vizsgálják meg egyszer, hogy biztosan megismerjék.
4. Közbe látványosan és meg is említve lezárjuk a hengert, le is csavarozzuk.
5. A visszakapott tárgy és a henger segítségével végzünk egy-két varázs próbát, amikor is próbáljuk a henger fém falán keresztül bedugni a tárgyat, lehetőleg koppanjon amikor nem sikerül.
6. Egyszer csak hirtelen azonban sikerül. A közönség hallja, hogy most máshogy koppant és rögtön látványosan, minden részét és oldalát jól láthatóan, a közönséghez a lehető legközelebb meg is rázzuk a hengert benne a tárggyal.
7. Ezután azonnal elkezdjük kicsavarozni a henger zárját, lehúzzuk a fémkupakot és jól láthatóan a hengerből kiöntjük a tárgyat.
8. Tárgyat kézbe adjuk és a hengert közbe rögtön visszazárjuk.
9. A visszazárás után rögtön közelről ismét megmutathatjuk a hengert és mellékesen félrerakjuk.
Megoldás a képen is látszik. A hengernek az alján van egy nagyon pontosan passzoló nyitható belső aljzat kupak. 3-4. lépésnél mikörzben a közönség a tárggyal foglalkozik, kinyitjuk az alsó ajtót és ezt kézben tartva a tartó kezünkkel takarjuk és közbe a lehető legtöbbet hagyunk látszani a hengerből miközben bezárjuk gondosan a még üres henger tetejét. A tárgyat a henger oldalának koppintjuk, de a sikeres "áthatolásnál" az alsó ajtón dobjuk be, miután az alsó ajtót azonnal bezárjuk, mely kívülről nem nyitható, ezért közelről megmutatható az alja is. Azért kézbe nem kell adni, mert közelről egy nagyon finom perem látszik de nyitni nem lehet.
Személyesen az Árpád hídi metrómegállónál tudom átadni részemről rugalmas időpontban. Postázom is az aktuális díjszabások szerint.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2017-09-20 11:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése