2018. április 25., szerda

Caliber DVR 110 Full HD Menetrögzítő kamera (DVR 110) - Jelenlegi ára: 18 530 Ft

Caliber DVR 110 Full HD Menetrögzítő kamera(cikkszám: DVR 110)Raktári státuszA termék várható szállítása 2-3 munkanap. Rövid ismertetőCaliber DVR 110 Full HD Menetrögzítő kamera? Caliber DVR 110 Autós menetrögzítő HD kamera 2, 3" kijelzővel. FULL HD felbontás 1920p x 1080p A rögzített anyag microSD memóriakártyára kerül. Ez a rendkívül praktikus készülék menet közben (vagy állandóan) rögzíti a gépkocsi előtti eseményeket és az események hangjait, G szenzor. Beépített li-ion akkumulátorral.? TermékleírásTermék leírásCaliber DVR 110 Autós menetrögzítő HD kamera 2, 3" kijelzővel. FULL HD felbontás 1920p x 1080p A rögzített anyag microSD memóriakártyára kerül. Ez a rendkívül praktikus készülék menet közben (vagy állandóan) rögzíti a gépkocsi előtti eseményeket és az események hangjait, G szenzor. Beépített li-ion akkumulátorral.? GyártóCaliberTípusMenetrögzítő kameraTermék leírás Felvétel:
Ha a készülék a akkumulátorral működik, röviden nyomja meg a ? Rec? gombot a felvétel elindításához. A felvétel megállításához ismét nyomja meg a gombot.
Amennyiben a készülék az USB porton keresztül a gépkocsi töltőhöz van csatlakoztatva, a készülék automatikusan bekapcsol és megkezdi a felvételt.
A felvételt a ? Rec? gomb megnyomásával állíthatja meg.
MicroSD kártyán a legrégebbi események automatikusan törlődnek és felülíródnak. Automatikus lezáró funkció:
A gépjármű többszöri rázkódása esetén, a kamera a felvételt zárolja, hogy az ne kerülhessen törlésre. KameraFULL HD(1920*1080) 30FPSLátószög140°MikrofonBeépített mikrofon (kikapcsolható)GPS vevő-Gyorsulás érzékelőG szenzor. A gépjármű hirtelen többszöri rázkódása esetén, a kamera a felvételt zárolja, hogy az ne kerüljön felülírásra. AdattárolásMicroSD kártyán (max. 32GB, nem tartozék)Rögzítési idő-Méretek60 x 30 x 70Tápfeszültség12V-24VÁramfelvétel-TartozékokVákuumos tartó konzol szélvédőre
Szivargyújtó kábelInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 18 530 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése