2018. július 27., péntek

DESIGUAL BOLS CLUTCH EREDETI CÍMKÉS ÚJ IGÉNYES NŐI TÁSKA ! AZONNALI POSTÁZÁSSAL ! - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Köszöntelek az aukciómon !  
MINDEN TERMÉKEMET VATERA FOXPOST-TAL IS KÜLDÖM VAGY MPL FUTÁRRAL IS POSTÁZOM VAGY EGÉSZNAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI OPCIÓ IS VÁLASZTHATÓ !
Az aukció tárgya a képeken látható , eredeti, külső belső címkés DESIGUAL BOLS CLUTCH  FRINGES ÚJ GYÖNYÖRŰ DESIGUAL IGÉNYES DIVATOS NŐI TÁSKA KÉSZLETRŐL VÁSÁRLÁS UTÁN AZONNAL TUDOM POSTÁZNI !
Mérete : 28X16 CM, Anyaga : műbőr és erős gyöngyvászon 
Nagyon mutatós, igényes színes DESIGUAL táska , gyönyörű alkalmazásokkal , színes a márkára jellemző mandala mintákkal, az elején DESIGUAL HÍMZÉSSEL, levehető állítható vállpánttal !
Az itt leírtakon kívül bármilyen kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök . UTÁNVÉTELEL NEM POSTÁZOK !  
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon , ha az itt leírt feltételeket eltudja fogadni , köszönöm szépen !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL DIVATOS NŐI DESING TERMÉKEKET AKCIÓS ÁRON ,  EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGGEL IS !
Örülök , hogy itt jártál bízom benne lesz szerencsénk máskor is : ))


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 10:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése