2021. augusztus 27., péntek

Lego Harry Potter 75955 Roxfort Express Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 28 880 Ft

Lego Harry Potter 75955 Roxfort Expressz (Hogwarts Express), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
Meglepetésnek kitűnő,   Harry Potter  rajongóknak, gyűjtőknek és a vonat témát kedvelőknek kimondottan ajánlom!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat egy már meglévő legóterepasztalon is.
A doboz mérete 54x28x8 cm, amely tartalmaz 801db!!! legóelemet, amikből összerakhatunk 6db figurát (Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Remus Lupin, Trolley Witch és Dementor) is.
A megépíthető állomás, a világhírű  Harry Potter  filmekben látható, a 9 és 3/4-ik peronnal-vágánnyal, a hangulatos állomásépülettel és a főbb szereplőkkel.
 
A szett egyik legfontosabb jellemzője, hogy a jelenleg külön kapható  CITY  legósínekkel kompatibilis, sőt Haladó és Profi legóépítőknek jó hír, hogy motorizálható is!
A szerelvény teljes hossza 46cm, magassága 9cm, úgyhogy összerakva elég látványos megjelenésű. A személyszállító kocsi teteje-oldala levehető, így teljes mértékben hozzáférhető.
Nagyon különleges hangulatú, egyedi készlet és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
 
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 28 880 Ft
Az aukció vége: 2021-08-28 04:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése