2021. november 26., péntek

Angyalszárnyas hematit ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es bronz hematit ásványgyöngyökből készült  gumis damilra fűzve. Az angyalka feje 6 mm-es hegyikristály.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára.  Az átalakítást követően az eredeti design nem változik, de nagyobb angyalszárnnyal is kérhető.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:
A hematit erőt és szilárdságot ad viselőjének. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben. Építi a testet, elsősorban legyengült szervezetnek van rá szüksége, komolyabb betegségek után elősegíti a felépülést és a gyógyulást. Ezenkívül biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, de vigyázni kell vele, mivel fokozza a gyulladást a szervezetben.
Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia 
A hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez.
Az angyalka kiváló védelmi szimbólum.  Az angyal szimbólum mindig feleleveníti az ő létezésüket, s azt, hogy bármi problémánk van, csak kérnünk kell, mert folyamatosan kapcsolatban lehetünk velük
-----------------
Fontos tisztában legyünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 19:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése