2015. november 28., szombat

CANON EF 100-400 L IS - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Kompakt, nagy teljesítményű, 100-400 mm-es zoomobjektív, amely ideális sportesemények, akciók és vadvilág fényképezéséhez. A 4 fokozatú képstabilizátor és a kiváló minőségű optika rendkívüli élességet biztosít.
END Product Introduction START Product Benefits
Előnyök
Sokoldalú, hordozható szuper-zoomobjektív
Kiváló képminőség a teljes képmezőben
Kisebb bemozdulás a 4 fokozatú képstabilizátornak köszönhetően
Minden helyzetben személyre szabható zoomvezérlés
Gyors, csaknem zajtalan fókusz
Fényképezz bátran még nehéz időjárási körülmények között is
Termékjellemzők
Sokoldalú szuper-zoomobjektív teljesítmény
Az EF 100-400 MM F/4, 5-5, 6L IS II USM ideális olyan fotósok számára, akik kevés csomaggal szeretnek utazni, és mindössze egy teleobjektívet szeretnének magukkal vinni. Kiváló választás sportesemények és a vadvilág fényképez! ésére – a 100-400 mm-es zoomtartománnyal elérhető közelségbe hozhatók a távoli témák, így szinte azonnal reagálhatsz a gyorsan változó helyzetekben. Az APS-C méretű érzékelőkkel felszerelt fényképezőgépeken használva az EF 100-400 MM F/4, 5-5, 6L IS II USM a teljes képmezős fényképezőgépek 160-640 mm-es objektívjének megfelelő látószögeket biztosít.
Éles képek mindenféle fényviszonyban
Az EF 100-400 MM F/4, 5-5, 6L IS II USM éles, nagy kontrasztú képeket biztosít, a fluorit és szuper alacsony diszperziós (Super UD) lencsetagokkal pedig kizárja a nemkívánatos zajt és a torzítást. A három üzemmódú képstabilizátor kiküszöböli a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódást, így lehetővé teszi a normál sebességnél akár 4 fokozattal kisebb zársebességgel történő kézi felvételkészítést.
Ne aggódj a becsillanás miatt
Fényképezz nyugodtan a fénnyel szemb! en, hiszen a Canon többrétegű Air Sphere (ASC) bevonata v�! �delmet biztosít a becsillanással, a szellemképekkel és a csökkent kontraszttal szemben. Az ASC többrétegű bevonatot alkalmaz a tükröződések csökkentésére, többek között egy, a lencse felületén lévő nanoméretű levegőgömböket tartalmazó réteget, amely fokozatosabban csökkenti a fény sebességét, amint az belép az objektívbe, így megakadályozza a képminőség romlását okozó belső tükröződéseket.
Ergonomikus kialakítás
A különböző fotósok különbözőképpen dolgoznak. Az érintéses zoomállító gyűrűvel beállítható az objektív zoomolásakor érezhető ellenállás: a kismértékű ellenállás akkor lehet ideális, ha gyorsan változó helyzetben kell gyors munkát végezned. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a fókusztávolság véletlenszerű módosítása nélkül szeretnéd erősebb ellenállásúra állítani vagy zárolni a zoomszerkezetet.
Gyors fókuszálás a megfelelő pilla! natban
Élvezd ki a gyors USM autofókusz előnyeit, amely pontosan és szinte hangtalanul rögzül. A manuálisan felülbírálható fókusszal pontos beállításokat végezhetsz anélkül, hogy a fényképezőgépet elvennéd a szemed elől. Az LEF 100-400 MM F/4, 5-5, 6L IS II USM 0, 98 m-ről is képes fókuszálni, így a váratlanul közel felbukkanó témákra is időben reagálhatsz.
Védelem a természeti hatásokkal szemben
Fényképezz bátran még nehéz időjárási körülmények között is. L-sorozatú objektívként az EF 100-400 MM F/4, 5-5, 6L IS II USM por- és nedvességálló tömítéssel van ellátva, így még mostoha körülmények között is folytathatod a felvételkészítést. Az objektív elülső tagján található fluorbevonat taszítja a szennyeződéseket, így a lencse könnyen tisztítható.
Információforrás és további műszaki információk: http: //www. canon. hu/for_home/product_finder/cameras/ef! _lenses/zoom/ef_100-400mm_f4. 5-5. 6l_is_ii_usm/
A leírás egy ú! jabb kiadásra vonatkozik. Az optika 2011-2013 éves gyártású lehet.
Csúszkás kivitelű.
Tartozékok:
- porvédő kupak
- CANON ET-83C napvédő
- hordtáska


Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2015-12-19 11:16 . CANON EF 100-400 L IS - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése