2015. november 28., szombat

NIKE Roshe run cipő több színben, a legjobb áron!! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


NIKE ROSHE RUN CIPŐ a legkedvezőbb áron!!
Számlával!
Méretválasztás: talphossz+0. 5 cm=cipő belsőhossz.
Példa: Ha a talphossz=23. 5 cm, a választandó helyes méret=EU38, a cipő belsőhossza=24 cm.
Mérettáblázat:
Eu
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
UK
3. 5
4. 5
5. 5
6. 5
7. 5
8
8. 5
9. 5
10. 5
11. 5
USA
5. 5
6. 5
7. 5
8. 5
9. 5
10
10. 5
11. 5
12. 5
13. 5
cm
22. 5
23. 5
24
25
25. 5
26
26. 5
27. 5
28
29
 
A teljes vételár mindössze 8600 Ft!!!!!
A megrendelést az átutalás beérkezése után tudom elindítani, az áru szállítási ideje innentől számítva 2-5 hét!
Utánvéttel nem tudjuk küldeni a cipőt!
A cipő regisztrált, biztosított küldeményként érkezik külföl! dről a vásárló címére, ezért a regisztrációs számmal nyomon követhető az útja, nem fog elveszni! A regisztrációs számot feladás után neked is megadom, így Te is követheted itt: http: //www. posta. hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
A cipőt doboz nélkül szállítják!
Ha bármi további kérdésed van, ne habozz!
A közleménybe kérlek, írd be az általad választott cipő színét, és méretét!
Kérlek, tekints meg a többi termékemet is, megéri! : )
Általános szerződési feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerep! et tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében! továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban található szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék felad! ását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Számla kiállítása a közvetítői kereskedői tevékenységről
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    Garanciális igények teljes körű közvetítése
45/2014. (II. 26. ) Korm. Rendelet értelmében a Vevő, a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a rendeléstől. Amennyiben ezt írásban jelzi, elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül! a Hirdető számára elküldeni. Elállás esetén a termék visszak�! �ldésének költségei a Vevőt terhelik, a termék vételára és annak kiszállításának költségei kerülnek visszatérítésre. A Hirdetőnek jogában áll a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését követelnie. A Vevő az elállási jogot a Forgalmazóval szemben jogosult gyakorolni é s az ezzel kapcsolatos kötelezettségek a Forgalmazót terhelik. A Vevő ezen jogát a termék kézhezvételétől számítva haladéktalanul, de legkésőbb 14 munkanapon belül e-mailben eljuttatott írásbeli elállási nyilatkozattal gyakorolhatja melyet a forgalmazó részére továbbít a Hirdető és ezen folyamat akadálymentes végbemenetele érdekében közreműködik és segítséget nyújt. A Vevő a termék megrendelésével, valamint annak ellenértékének a Hirdető felé történő eljuttatásával kijelenti, hogy tudatában van a 45/2014. (II. 26. ) Korm. Rendelet elállási jogra vonatkozó rendelkezéseivel. Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2015-12-18 13:36 . NIKE Roshe run cipő több színben, a legjobb áron!! - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése