2019. február 22., péntek

VARRÓGÉP TŰBEFŰZŐ AZONNAL!! ( UNIVERZÁLIS TŰ BEFŰZŐ ) - Jelenlegi ára: 510 Ft

Sok varrógépnél előlről kell befűzni a cérnát. A hagyományos vékony fémszálas tűbefűzők erre a célra nagyon körülményesek. Vagy hátulról kell meghajlítva, ügyeskedve betuszkolni a tűbefűző acélszálát a tű nyílásába, vagy ha előlről dugjuk be akkor egy a tű mögül behúzott cérnahurokba előlről újból beillesztett cérnaszálat ismét áthúzva sikerül a manőver. Sokszor inkább  a hagyományost válasszuk: nyálaz, hegyez, céloz-dühöng.
Kiváncsiságból vettem, vajon hogyan működik. Nem bántam meg, annyira praktikus, hogy   élmény vele befűzni cérnát, de a varrógéptűnek a befogóba illesztésére is segítség. Egyik vége tűbefűző, a másikkal a varrógéptűt belehelyezve illeszthetjük azt a helyére. Ha bármi okból nem tudjuk megtekinteni a mellékelt videót,  a képek segítenek: Az eszköz V alakú függőleges nyílásába úgy, hogy a kis kampó felül legyen a tűt a nyílásánál odaillesszük. Előzőleg a befűzőn a rá merőleges vízszintes nyílásba behelyeztük a cérnát úgy, hogy a vége min. 5  cm-rel túlérjen. Az eszközt a végén fogva érzéssel megnyomjuk előre, hogy a nyomásra kitolt pici ék a cérnát áttolja a tű fokán. Ezután az eszközt visszaengedve az ék kicsúszik a tűből és a rajta levő kampót, vagy más eszközt a tűn átnyúló cérnahurokba akasztva a cérna végét kihúzzuk. Tovább tart elolvasni, mint végrehajtani : ).
Hasznos segédeszköz. Ha nincs vele megelégedve vita nélkül  visszavásárolom.
A használatát bemutató video a képeknél vagy itt a linkre kattintva megtekinthető:  
https: //www. youtube. com/watch? v=dDIDqztSwxE 
A videón oldalról kell a tűbe a cérnát befűzni, de így is jól bemutatja az eszköz használatát.
A képek a meghírdetettel megegyező kivitelű eszközök  fotói.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
?

Jelenlegi ára: 510 Ft
Az aukció vége: 2019-03-15 01:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése